Afbeelding
Bas Wilberink

Producers Typhoon geven kijkje in de keuken tijdens Hedon Academy

Algemeen

DIEZERPOORT - Rob Peters en Driels Bijlsma, ook bekend als Seven League Beats, zijn op dinsdag 6 februari te gast tijdens een nieuwe editie van Hedon Academy.

Het thema van de avond is: ‘Een goede productie zonder mega-budget’. Muzikanten Peters en Bijlsma zijn beiden lid van Typhoon’s titanenband. Bijlsma is tevens de producer van ‘Lobi Da Basi’ het succesalbum van Typhoon. Hedon Academy is een productie van het Hedon Productiehuis voor (beginnende-) professionals in de muziekindustrie. Voor Hedon Academy is een reeks onderwerpen geselecteerd waar verschillende kanten van de muziek apart worden belicht. Hierbij worden zeer uiteenlopende onderwerpen behandeld die musici in de beroepspraktijk tegenkomen. Elke editie zijn andere experts uit de muziekindustrie te gast om over hun specialisatie te vertellen.

De Hedon Academy op 6 februari in Poppodium Hedon begint om 19.30 uur. De zaal gaat om 19.00 uur open. De entree bedraagt 8,50 euro. De kaartverkoop voor dit evenement is begonnen. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30