Afbeelding

HUISKAMERCONCERT Janine Beens en Jan Willem van Delft

Algemeen

Muziek, verhalen, poëzie, hapjes, drankjes, mooie gesprekken en gezelligheid: de ingrediënten voor een huiskamerconcert van pianist Jan Willem van Delft en zangeres Janine Beens.

Op aanstaande zaterdag 3 februari zijn zij te gast in Bed & Breakfast de Pieperhorizon te Genemuiden. In de grote woonkamer van deze prachtige locatie tussen de weilanden in polder ‘de Pieper’ zal het concert plaatsvinden. Gastvrouw Angelien Spijker zorgt deze avond voor heerlijke hapjes en drankjes.

Muzikanten Van Delft en Beens maken al jaren samen muziek: een combinatie van jazz, pop en singer-songwriter; van fris en uitbundig tot melancholisch en verstild. Regelrechte klassiekers als ‘What a wonderful world’ en ‘People get ready’ komen voorbij, maar ook verrassend eigen werk.

Het concert begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

De entree bedraagt 17,50 euro, dit is inclusief hapjes en drankjes.

Via een mailtje kun je een plekje reserveren: a.spijker75@icloud.com

Verdere informatie vind je op www.janine-music.com

Vanaf Genemuiden gezien vind je de Pieperhorizon door iets voorbij Kamperzeedijk-Oost rechtsaf te slaan de polder in. Dan rijd je al op de Slangenweg.

Adres: Slangenweg 4.

W E L K O M !

Let op! Bij de vooraankondiging van dit concert in december stond een verkeerd mailadres vermeld! Het juiste mailadres staat hierboven vermeld. Mocht u eerder een reservering hebben gemaakt, maar nog geen bevestiging hebben ontvangen, dan is uw bericht niet aangekomen. Probeert u het alstublieft nogmaals. Excuus voor het ongemak.