Afbeelding

Concert: wat ons dierbaar is

Algemeen

De Gemeente Zwolle biedt de Zwolse samenleving (en regio) een concert aan met de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso (KMKJFW) op donderdagavond 22 februari 2018 om 20.00 uur in theater de Spiegel, Spinhuisplein 14 in Zwolle.

Het concert komt tot stand in samenwerking met de Vereniging Veteranen Zwolle en staat in het teken van dat wat ons dierbaar is: vrijheid, vrede en veiligheid. Tijdens het concert – met Simon Feenstra als gastsolist – staat onder andere de oer-Hollandse strijd tegen het water centraal, met passende muziek en beelden van de inzet van veteranen. Een aansprekend thema tegen de achtergrond van de huidige klimaatverandering waar we in Zwolle heel bewust en op een inventieve manier mee bezig zijn.

Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Wij zijn er van overtuigd dat het concert kan bijdragen aan meer saamhorigheid en een groter besef in de stad van inzet van Veteranen voor vrijheid, vrede en veiligheid. De toegangsprijs voor het concert bedraagt € 5,– p.p. inclusief drankje.
Via internet bestelling (zie link hieronder) wordt voor dezevoorstelling geen servicekosten (€ 3,25) in rekening gebracht!

https://zwolsetheaters.nl/programma/veteranenconcert

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 16 uur geleden