Afbeelding

Valentijns special bij Open Coffee Zwolle: Jochem Klijn, dè netwerkspecialist van Nederland

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZWOLLE – Op 14 februari is het Valentijnsdag. Een dag om je liefde te verklaren aan iemand die jij in stilte bemint. De ideale dag om als ondernemer op zoek te gaan naar de Valentijns van jouw bedrijf; je fans die jou kunnen helpen om te stoppen met verkopen en in plaats daarvan gekocht te worden. Jochem Klijn, een bekende landelijke keynote-speaker en auteur van drie netwerkboeken, komt uitleggen hoe dat werkt tijdens de Open Coffee in de Creatieve Coöperatie aan de Esdoornstraat 3 in Zwolle.

‘We zijn heel blij dat Jochem Klijn, dè netwerkspecialist van Nederland, naar Zwolle wil komen om ondernemers meer te leren over de meest efficiënte manier waarop je kunt netwerken. De Open Coffee is een netwerkorganisatie, maar we merken dat netwerken nog vaak een slechte naam heeft. Jochem heeft een heel interessante en afwijkende kijk op netwerken. Hij legt uit hoe mensen in je netwerk jouw ambassadeurs kunnen worden, waardoor je nooit meer zelf hoeft te verkopen, maar voortaan gekocht gaat worden. Welke ondernemer wil dat nou niet? ’, aldus Nicky Corts, één van de organisatoren.

De inloop voor de bijeenkomst op 14 februari is vanaf 8.30 uur. Het programma start om 9.00 uur, na 10.00 uur is er vrij netwerken. De organisatie vraagt een bijdrage van vier euro voor twee koppen koffie of thee. Verder is de bijeenkomst gratis.

De Open Coffee is een wereldwijd netwerkconcept voor ondernemers, ZZP’ers en professionals dat is begonnen in Londen. De eerste Nederlandse bijeenkomst was in 2007 in Amsterdam. In de afgelopen jaren zijn er over het hele land Open Coffees opgericht.

Netwerken
Het Open Coffee netwerk in Zwolle is een van de grootste in Nederland. Elke tweede woensdag in de maand komen zo’n vijftig ondernemers bij elkaar om kennis te delen en te netwerken. De bijeenkomsten wisselen maandelijks van locatie.

Lid worden van de Open Coffee is gratis en kan via: www.opencoffeezwolle.nl. Je hoeft echter niet lid te zijn om de bijeenkomsten te bezoeken.