Afbeelding

Eerste single-feest in Kampen

Algemeen

Op zaterdag 17 februari 2018 organiseert het evenementenduo Uitjes & Spruitjes, in samenwerking met Kamper Events, het eerste net-even-anders single-feest in Kampen. Het thema is 'Better than Valentine', want dit evenement wordt zeker leuker dan Valentijnsdag. Dit feest is bedoeld voor singles van 25 tot ongeveer 45 jaar en zal plaatsvinden in de Cellebroederspoort om 20.30 uur.

Op een prachtige, historische locatie in Kampen word je met een lekkere cocktail verwelkomd door de altijd lachende barman. Vervolgens bieden we je een programma waarmee je op een ontspannen wijze bijna ongemerkt kennismaakt met de andere singles. Genoeg momenten om te kletsen, lachen en misschien zelfs een prijsje te winnen. Heerlijke hapjes en drankjes zullen deze avond niet ontbreken. Wij garanderen je een gezellige en onvergetelijke avond.

De entreeprijs van het singlefeestje 'Better than Valentine' is € 9,50 p.p. Wil je ook komen? Welkom! Geef je op door een mailtje te sturen naar: uitjesenspruitjes@gmail.com

Vermeld hierin per deelnemer de naam, leeftijd en woonplaats.

Op het moment voor zijn herstel haatte hij zichzelf. "Mijn leven was toen een neerwaartse spiraal naar de hel."
Ruben Runhaar debuteert met autobiografie 'Lieve klootzak' Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 uur geleden