Afbeelding

WVF verliest van stug DZSV en laat kans op periodesucces liggen

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - Na de 3-0 overwinning op SVI stond WVF er goed voor in de tweede periode, maar de kans op dat prijsje is na de 0-1 nederlaag tegen DZSV waarschijnlijk verkeken.

"Als je twee keer verliest in een periode, maak je daar meestal geen aanspraak meer op, dus dat zetten we uit ons hoofd. Wel spijtig", zegt trainer Herben Visscher na de teleurstellende kunstgraswedstrijd (WVF week uit omdat het hoofdveld onbespeelbaar was). "Het was weinig sprankelend. De wedstrijd zat op slot. Wij kwamen niet door de vijfmans-defensie, spelen wat halve kansjes bij elkaar. Wij leiden zelf de enige goal van de wedstrijd in", aldus Visscher over de 0-1 van Jordy Sticker na een uur spelen. WVF treedt zaterdag aan tegen Enter Vooruit, de koploper in de tweede periode met vier punten meer dan WVF.

SVI in extremis langszij

In de onderste regionen van 2H pakte SVI op bezoek bij ASC '62 in Dalfsen op de valreep een punt (2-2). Faisel El Atiaoui bracht de Ittersummers kort voor rust langszij (1-1). Door een doelpunt van stormram Joep Buimer in de negentigste minuut hield SVI een punt over aan de degradatiekraker. De ploeg van trainer Joram Hendriks behoudt hierdoor twee punten voorsprong op ASC '62 en vier punten op nummer één-na-laatst Voorwaarts.

Ulu Spor wint

In dit beker/inhaalweekeinde kwam ook Ulu Spor nog in actie. De Zwolse ploeg won op het Hoge Laar met 1-0 van DVSV, dankzij een laat doelpunt, en verstevigde daarmee de koppositie in de noordelijke vijfde klasse A.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 18 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 18 uur geleden