Afbeelding
The Musix

The MuSix komen naar IJsselmuiden

Algemeen

IJsselmuiden – The MuSix komen DV 17 februari naar de Hervormde Gemeente De Hoeksteen in IJsselmuiden. Na de succesvolle concertserie in 2017 komen de zes bevriende muzikanten naar IJsselmuiden voor een afwisselend instrumentaal concert. In de maanden januari en februari toeren The MuSix door Nederland.

De musici die hun medewerking verlenen zijn Maria Knops op de harp, Martha van Gent dwarsfluit, Corrie Wielink viool, Csaba Erdös cello, Arie van der Vlist en Lennert Knops op orgel en piano.

De concerten voor jong en oud kenmerken zich door de ongedwongen sfeer waarin het mogelijk is om ontspannen te musiceren en te luisteren.

Het programma uit (licht) klassieke muziek. Een zeer gevarieerd programma met spectaculaire werken, maar ook romantische ingetogen muziek.

Tijdens dit concert kunt u intekenen voor de nieuwe cd Synfonia van The Musix. Deze cd Synfonia wordt het vervolg op de cd Interludio, de eerste cd van The Musix.

De entreeprijs voor het concert is € 12,50 (volwassenen), € 5,- (kinderen t/m 12 jaar), € 25 (familiekaart 2 volwassenen en onbeperkt aantal kinderen t/m. 12 jaar), bij deze prijzen is één consumptie inbegrepen.

Deze avond wordt er gecollecteerd voor stichting Stephanos.

Aanvang van het concert is 19.30 uur. Deuren vanaf 19:00 uur open.Voor meer informatie en het bestellen van toegangskaarten, ga naar www.themusix.nl