Afbeelding

Bouwprofessionals nemen alvast een kijkje bij Hornbach Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Circa veertig bouwgerelateerde bedrijven uit de omgeving van Zwolle hebben op vrijdag 2 februari als eerste de nieuwe Hornbach-vestiging bezocht. In de bouwmarkt was men volop bezig de vijftienduizend vierkante meter op te bouwen, stellingen te plaatsen en het assortiment van maar liefst 120.000 artikelen over de schappen te verdelen.

De professionele klussers kregen een rondleiding door het pand dat komend voorjaar haar deuren zal openen. Op uitnodiging van Hornbach mochten bouwbedrijven, aannemers en andere professionele klussers de projectbouwmarkt als allereerste verkennen. Aart Vierhout van VMT Brandpreventie was aanwezig met twee collega’s. “VMT is gevestigd op zo’n vijfhonderd meter afstand van de nieuwe vestiging. Ons bedrijf verricht klussen door heel Nederland. Waar mogelijk gaan wij dus naar Hornbach om onze producten te kopen. Wij zijn blij met de komst van deze projectbouwmarkt in onze provincie. In deze omgeving heb je geen bedrijf waar je echt alles kunt kopen.” Veel bedrijven kwamen ook uit nieuwsgierigheid een kijkje nemen.

Bouwprofessionals vinden in Hornbach Zwolle daarnaast ook een handige kluspartner. Speciaal voor hen is er de ProfiService, met alle voordelen van dien. Gerjon Luinge is het eerste aanspreekpunt van de ProfiService: “Met de ProfiService bieden wij professionele klanten alles wat zij nodig hebben om tijd en geld te besparen.”
Dit voorjaar wordt de projectbouwmarkt in Zwolle geopend. Op verzoek van veel bouwbedrijven zal er nogmaals voor de opening voor hen een speciale gelegenheid zijn om de vestiging te bezoeken. Kijk voor meer informatie op www.hornbach.nl/zwolle.