Maak kans op 1.000 euro in verkiezing ‘Amateurclub van het jaar’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Heeft jullie sportclub zichtbaar impact op de buurt, wijk, dorp of stad? Doen jullie meer dan alleen samen sporten? En hebben jullie oog voor vernieuwing in het sportaanbod? Dan zijn jullie wellicht de meest maatschappelijk betrokken amateurclub van Overijssel.

Schrijf je nu in voor de verkiezing om kans te maken op 1.000 euro voor de clubkas. Met dat geld kan jullie club nóg meer mooie initiatieven ontplooien. Zodat we sport en bewegen voor iedereen bereikbaar maken. Een professionele jury, onder leiding van Hack Goettsch (directeur Sportservice Overijssel), bepaalt welke club er dit jaar met de prijs vandoor gaat. De uitreiking vindt plaats op 5 maart tijdens de Overijsselse Sportverkiezingen in Theater ZINiN in Nijverdal. De winnende club ontvangt de prijs, die beschikbaar wordt gesteld door provincie Overijssel, uit handen van gedeputeerde Bert Boerman.

Je kunt een korte motivatie voor jouw club indienen tot 19 februari via www.rtvoost.nl/sportverkiezing. Op 20 februari is er juryberaad. Sportservice Overijssel maakt vervolgens een top drie bekend. Deze drie verenigingen krijgen een VIP behandeling. Op 5 maart worden ze bij het clubhuis opgehaald (en thuisgebracht) met bussen (maximaal veertig personen). In Theater ZINiN ligt de rode loper uit.

Om deel te kunnen nemen aan deze verkiezing, moeten amateurclubs aan de volgende criteria voldoen: de sportclub is vanzelfsprekend in Overijssel gevestigd. Naast het reguliere sportaanbod biedt de club nevenactiviteiten en werkt samen met maatschappelijke organisaties of neemt deel aan maatschappelijke initiatieven. Heeft de club daarnaast aandacht voor vernieuwing in het sportaanbod, dan is de kans steeds groter dat het oog van de jury geïnteresseerd gaat glimmen.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden