Afbeelding

Slomp & De Graaf financieel adviseurs voor een onafhankelijk hypotheekadvies

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Als onafhankelijk hypotheekadviseur bemiddelen en adviseren wij in hypotheken van verschillende geldverstrekkers met verschillende voorwaarden. Vaak geeft dit de scherpste rente met het beste product voor de consument,” aldus René ter Bruggen, hypotheekadviseur bij Slomp & De Graaf Financieel Adviseurs.

Waarom is dit een voordelige situatie voor u als consument van een hypotheek? In het eerste gesprek ontvangt de klant een direct overzicht en vergelijk van een overgroot deel van de Nederlandse hypotheekaanbieders gespecificeerd gericht op zijn of haar persoonlijke situatie. Een onafhankelijk financieel adviseur geeft de klant inzicht in zijn financiële mogelijkheden, maar ook in zijn financiële onmogelijkheden. Wel zo’n veilig gevoel.
Bij Slomp & De Graaf Financieel Adviseurs heeft de klant één adviseur als vast aanspreekpunt, vanaf het eerste inventariserende gesprek tot de afhandeling van het hypotheek dossier bij de notaris.

Onafhankelijk advies

Het belang van Slomp & De Graaf Financieel Adviseurs ligt niet bij het product, maar bij het advies. Voor de klant een extra waarborg tot onafhankelijkheid. Ten opzichte van bijvoorbeeld de huidige internetaanbieders staat het intermediair de consument bij met gekwalificeerd en deskundig advies.

Wie is uw financieel adviseur

“De aankoop van uw woning met de daarbij behorende financiële keuzes heeft een grote impact op uw financiële huishouding voor een periode van tenminste dertig jaar. Slomp & De Graaf Financieel Adviseurs is een onafhankelijk intermediair in hypotheken en verzekeringen en kan u hiermee van dienst zijn.“

Waar kunt u terecht

De persoonlijk adviseur van Slomp & De Graaf Financieel Adviseurs komt graag een keer bij de klant thuis voor een vrijblijvend inventariserend hypotheekgesprek. Maar dat kan ook op één van hun kantoren in Zwolle of Hasselt .

René ter Bruggen, erkend financieel adviseur bij Slom & De Graaf.

René ter Bruggen Erkend Hypotheekadviseur

Slomp & De Graaf Financieel Adviseurs

Willemskade 16 Zwolle
Nieuwstraat 8 Hasselt
Telefoon 038-4534690

www.slomp-degraaf.nl

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 18 apr, 13:20
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 18 apr, 12:43
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11