Afbeelding
Pedro Sluiter

John van ‘t Schip opent Travelbags Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

PEC Zwolle trainer John van ‘t Schip heeft woensdag de nieuwe Travelbags-winkel in Zwolle officieel geopend.

Van ‘t Schip onthuld de ‘Travelbags Storywall’ in de winkel. Deze storywall heeft een prominente plek gekregen in de winkel en laat een duidelijk beeld zien van de historie en het succes van het familiebedrijf uit Hardenberg.

Tot en met zaterdag 17 februari is het feest in de winkel in Zwolle met verschillende activiteiten. Er is een speciale openingsactie waarbij klanten 20 procent korting op de hele collectie ontvangen. Op vrijdag 16 februari zijn PEC Zwolle spelers Rick Dekker, Stef Nijland, Kingsley Ehizibue en Nicolas Freire aanwezig in de winkel voor een meet & greet. Alle geïnteresseerden zijn deze middag vanaf 14.30 uur van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Oude Vismarkt 32.

Het volledig gerenoveerde pand aan de Oude Vismarkt vervangt het oude filiaal, dat zich aan de Melkmarkt bevond. De nieuwe Travelbags-winkel in het centrum van Zwolle heeft een industriële uitstraling en is daarnaast ruimer en lichter. Ook biedt het meer ruimte voor inspiratie. Er is een uitgebreide collectie koffers, schooltassen, damestassen, business tassen en accessoires verkrijgbaar. Bekende merken zoals Samsonite, Eastpak, The North Face, Cowboysbag en Michael Kors ontbreken ook niet in het assortiment. De klant kan zes dagen per week rekenen op persoonlijk advies en hulp bij het vinden het juiste product.

Travelbags is inmiddels uitgegroeid tot de grootste, online specialist op het gebied van koffers en tassen in Nederland en België. Online biedt Travelbags een ruime keuze aan meer dan 20.000 artikelen van honderd topmerken. Door online en offline met elkaar te verbinden, wordt er in de winkel gebruikgemaakt van bestelzuilen. Wanneer de klant het juiste product in de winkel niet kan vinden, is het mogelijk om dit alsnog via de bestelzuil in de winkel te bestellen. Indien voorradig, wordt het product rechtstreeks vanuit het magazijn in Hardenberg de volgende dag thuis geleverd.

Travelbags Zwolle

Oude Vismarkt 32

8011 TB Zwolle

(038) 820 09 95

www.travelbags.nl

Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 6 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 22 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 22 uur geleden