Afbeelding

Playdate Stichting Single Supermom 10 maart

· leestijd 1 minuut Algemeen

Stichting Single SuperMom brengt alleenstaande moeders met elkaar in
contact en organiseert nu een bijeenkomst in Overijssel.
Op 10 maart 2018 organiseert Stichting Single SuperMom – de stichting die zich inzet voor de alleenstaande moeder een bijeenkomst in de provincie Overijssel.


Directeur van stichting Single SuperMom Eva Yoo Ri Brussaard: “Nederland telt meer dan een half miljoen eenoudergezinnen, waarvan het merendeel bestaat uit alleenstaande vrouwen met kinderen. Het grootste deel van deze moeders voelt zich alleen in de situatie waarin zij zich bevinden. Single SuperMom organiseert daarom, naast het aanbieden van een online platform op de website en Facebook, de playdate waarbij Single Moms met elkaar in gesprek kunnen terwijl de kinderen zich vermaken. Door het gesprek aan te gaan met andere alleenstaande moeders kunnen zij herkenning en steun bij elkaar vinden, en wordt hun netwerk vergroot.


Over Stichting Single SuperMom
Stichting Single SuperMom is opgericht in 2008 en biedt ondersteuning aan alleenstaande moeders in heel Nederland. Het doel van de stichting is het vergroten van de economische zelfstandigheid en zelfbeschikking van deze kwetsbare groep en het vergroten van hun netwerk door middel van het organiseren van activiteiten. De website en besloten Facebook groep van Single SuperMom zijn een ontmoetingsplek die alleenstaande moeders met elkaar verbindt voor vriendschap, oppas-issues, juridische vragen en hulp. Zo kunnen moeders die bij elkaar in de buurt wonen elkaar helpen of opzoeken voor klussen, oppassen, playdates of
gewoon een kop koffie. Alle zaken die Single SuperMom aanbiedt (o.a. netwerk, trainingen, moeder&kind activiteiten) zijn altijd gratis voor de moeders. Eva Yoo Ri Brussaard is sinds de start van de stichting betrokken en is nu ook de drijvende kracht achter de landelijke uitbreiding.


Praktische informatie
Aanmelden kan via de website van Single SuperMom. De bijeenkomst kan gratis bijgewoond worden.
De playdate vindt plaats op zaterdag 10 maart van 14.00 – 17.30 uur, De Flierefluiter,
Raarhoekseweg 49 te Raalte.
http://www.singlesupermom.com . Facebook . Twitter . YouTube

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 13 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 13 uur geleden