Afbeelding

Tichelaar langer trainer vrouwen Be Quick '28

Sport

ZWOLLE - Be Quick ’28 gaat nog een seizoen door met Geert Tichelaar als hoofdtrainer van het eerste vrouwenelftal. Naast zijn inzet voor Vrouwen 1 heeft Tichelaar de afgelopen jaren ook veel betekend voor de technische commissie en voor de coördinatie van vrouwen- en meidenvoetbal bij de Zwolse ploeg.

Tichelaar was trainer van het tweede vrouwenelftal toen hij halverwege het seizoen 2016/2017 de baton overnam van Arpaslan Kirgoba. Ook tussen Tichelaar en dames 1 klikt het goed, blijkt sindsdien.

Ook de andere stafleden blijven verbonden aan Vrouwen 1, dat momenteel strijd om het kampioenschap in de hoofdklasse A.

"De staf blijft hetzelfde en dat is erg fijn. Dit omdat we goed met elkaar samenwerken en we het samen erg naar ons zin hebben. Bert Bourgonje, al jaren leider op de zaterdag blijft, evenals Raymond Scheffer die dit jaar voor het eerst mijn assistent is. Ik heb bijgetekend onder andere omdat ik heel veel plezier beleef aan het trainen van deze talentvolle en toch ook ervaren groep. We hebben veel kwaliteit en draaien dit jaar goed mee in de top van de hoofdklasse", aldus Tichelaar, die aangeeft nog lang niet klaar te zijn met 'deze uitdaging'. "We hebben dit seizoen nog genoeg te winnen en daar gaan we alles aan doen met elkaar."

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13