Afbeelding
Ina Vrinssen

Ina Vrinssen fotografie 2008-2018

· leestijd 1 minuut Algemeen

In 2008 leek het nog heel ver weg, maar nu in 2018 bestaat Ina Vrinssen fotografie alweer 10 jaar.

10 Jaar van vallen en opstaan, veranderingen doormaken, met groei- en leerprocessen.

Ze heeft ontdekt waar haar passie ligt, het fotograferen van mensen, voornamelijk kinderen.

Met veel enthousiasme maakt ze met haar fotografie een tijdsbeeld van de families, broers, zussen en kinderen.

Aandacht geven tijdens de fotoshoot, zodat de klanten met een goed gevoel weg gaan vindt ze heel belangrijk, net zoals de nabewerking, zodat het een mooi resultaat geeft voor aan de muur.

Ook reportages maken van bruiloften, instellingen en bedrijven doet ze met veel plezier, het verhaal vertellen in beeld.

Haar passie voor de fotografie doorgeven aan de cursisten die bij haar een fotocursus volgen doet ze heel graag en dat heeft resultaat, de cursisten sluiten met veel kennis en enthousiasme de cursus af.

Ze is lid van de Master Photographers Network en heeft daar in 2008 door middel van kwalificaties haar Brons Master gehald en in 2009 haar Zilver Master. In de loop van de jaren heeft ze meegedaan aan verschillende wedstrijden en is een aantal keer genomineerd en heeft ze awards gewonnen.

Als klap op de vuurpijl mag ze zich sinds november 2016 een Qualified Europian Photographer noemen. Deze titel heeft ze gehaald met een serie kinderportretten uit haar lijn Pure-art Photography en behoort ze tot de top van de Europese fotografen.

De komende jaren zal ze zeker niet stil zitten, nieuwe ideeen blijven ontwikkelen en haar stijl nog meer uitdiepen en heel belangrijk mooie fotoreportages, profielfoto's maken en fotocursussen geven in haar studio aan de Dr. van Deenweg 108 in Zwolle.

Www.inavrinssenfotografie.nl

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13