Afbeelding

Leden en fractieleden PvdA bezoeken Zwolle-Zuid

Algemeen

ZWOLLE - Leden en fractieleden van de PvdA trekken op zaterdag 3 maart Zwolle-Zuid in. Tussen 11.00 en 13.00 uur gaan de Zwolse PvdA’ers langs de deuren om de inwoners van Zwolle-Zuid een roos als symbool van de sociaaldemocratie aan te bieden.

De PvdA-Zwolle wil graag horen wat er goed gaat en wat er beter kan in de wijk. Wat is goed voor de toekomst van de wijk en voor Zwolle? PvdA-Zwolle zet voor Zwolle-Zuid in op goede bereikbaarheid door fietsparkeren en een betaalbaar OV-systeem en het terugdringen van hardrijden. Sociale ontmoetingsplekken als De Pol, de wijkbibliotheek en het clubhuis van SVI zijn belangrijk en moeten van de PvdA open blijven. De gemeente gaat investeren in de uitstraling van het winkelcentrum.

Met de antwoorden, suggesties, klachten en tips die inwoners van de wijk aandragen gaat de PvdA aan de slag. Soms kan er direct actie worden ondernomen, soms wordt de informatie verwerkt in standpunten en soms wordt de informatie doorgespeeld naar de PvdA-fractie in Provinciale Staten of de Tweede Kamer. Maar hoe dan ook, er volgt altijd een terugkoppeling naar de bewoners toe, beloven de sociaaldemocraten.

De afdeling Zwolle van de PvdA bezoekt regelmatig wijken in Zwolle. Eerder waren Stadshagen, Holtenbroek, de Kamperpoort, de Wipstrik, Westenholte en de Aa-landen al aan de beurt.

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 21 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50