Afbeelding

Brinkschuttingbouw is specialist in veranda’s, blokhutten en schuttingen

Partnerbijdrages

Brinkschuttingbouw is een jong en dynamisch bedrijf met een enthousiast team medewerkers dat door heel Nederland veranda’s, blokhutten en schuttingen plaatst bij bestaande bouw, nieuwbouw maar ook voor aannemersbedrijven en hoveniers.


Brinkschuttingbouw is dealer van Tuindeco en Woodvision, twee van de grootste en meest professionele bedrijven in tuinartikelen in Nederland. Alle houtproducten zijn PEFC, FSC en voor hardhout FLEGT gecertificeerd. Daarnaast wordt geïmpregneerd geproduceerd onder KOMO keurmerk. Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke onderwerpen. Daarom is er samen met één van de leveranciers een nieuw tuinscherm voor schuttingen ontwikkeld. Dit tuinscherm is gemaakt van vurenhout en heeft een speciale behandeling met was ondergaan, waardoor het hout geen water opneemt.
Dit proces is uniek in Nederland. De productnaam van het hout is WaxedWood® en wordt al meer dan 25 jaar gebruikt voor woninggevels. Belangstellenden kunnen dit tuinscherm bij Brinkschuttingbouw bekijken of een catalogus ophalen van de leverancier.


Brinkschuttingbouw
Marsweg 1a
8013 PD Zwolle
06-230 85 150

www.brinkschutting bouw.nl

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 16 uur geleden