Afbeelding

Open Lesavond bij theatersportgroep PeperDus

Algemeen

ZWOLLE - De Zwolse theatersportgroep PeperDus houdt op 6 maart een open lesavond. Tijdens de open lesavond kunnen geïnteresseerden meedoen en ervaren of theatersport bij hen past.

Theatersport is een vorm van improvisatietheater. Aan de hand van verschillende games en spelvormen wordt ter plekke bedacht wat er gespeeld gaat worden. Denk hierbij aan de Lama’s, De Alpaca’s of de Grote Improvisatieshow. PeperDus is een groep theatersporters die wekelijks traint op dinsdagavond. De lessen worden deels gegeven door professionele docenten die focussen op verschillende thema’s. Naast theatersport worden ook andere improvormen belicht. Spelplezier staat hierbij voorop, maar daarnaast is er ook veel aandacht naar verbetering van de spelvaardigheden en de onderlinge samenwerking van spelers. Per jaar is er een aantal wedstrijden (uit en thuis) die voor publiek worden gespeeld en het jaar wordt afgesloten met een speciaal theaterproject.

PeperDus heeft ruimte voor enkele nieuwe leden. Mensen met ervaring maar ook natuurtalenten zijn welkom. Passie voor theatersport, durf om te improviseren en een wederzijdse klik zijn ook van belang. De open lesavond is gratis toegankelijk en wordt gehouden op de vaste trainingslocatie, de gymzaal van basisschool het Mozaïek aan de Horensiastraat in Assendorp (ingang Zonnebloemstraat). Om mee te kunnen doen, is vooraf aanmelden vereist: info@peperdus.nl.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 20 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 21 uur geleden