Afbeelding

Koperen Hoogte start met een evenementenreeks

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Vanaf 18 maart start de Koperen Hoogte met een evenementenreeks. Deze evenementen vinden plaats op zondagmiddag. De agenda ziet er als volgt uit:

18 maart: The Beatles Revival
The Beatles zijn vaak geïmiteerd. Maar nog nooit was de gelijkenis zo groot als bij de zeer populaire tribute coverband: The Beatles Revival uit Praag. The Beatles Revival gaf de afgelopen jaren acte de presence in Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland en zelfs in de UK en wel in de geboorteplaats van The Beatles in de Cavern Club te Liverpool.

Een concert van Beatles Revival brengt de bezoekers terug naar het Liverpool van de zestiger jaren en is een must voor elke Beatles kenner/liefhebber en voor het jongere publiek dat de kwaliteit en magie van het Beatles repertoire heeft leren kennen.

8 april: Jan Vayne
Intiem huisconcert met JAN VAYNE. Op een relaxte zondagmiddag in huiselijke sfeer genieten van een verrassend concert. Als geen ander neemt pianovirtuoos Jan Vayne u tijdens dit optreden mee op een muzikale interactieve reis over de toetsen.

22 april: DE DEURE TOP 33
Show onder leiding van Willie Oosterhuis (bekend van Mega Piratenfestijn) met diverse liveartiesten en de Deure top 33. De Deure is al jaren een begrip bij de liefhebbers van het Nederlandse lied. Jannes, Nick & Simon, Spang!, Stef Ekkel, Miss Montreal deden allemaal hun TV-debuut door ‘De Deure’. De Deure tourt al jaren met Mega Piratenfestijn door Nederland en eindigt in een bomvol Gelredome.

Eerste namen line up:
Jaman
Spang!
Evert Wolters
e.v.a

Meer informatie en tickets online via www.dekoperenhoogte.nl/evenementen

De Koperen Hoogte
Lichtmisweg 51
8035 PL Zwolle
0529-428428
www.dekoperenhoogte.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59