Afbeelding

Aquariumdag bij Aquarium Dieren- en Hengelsportspeciaalzaak Zunnebeld

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wegens het grote succes van de aquariumdag van vorig jaar gaat Zunnebeld de dag dit jaar wederom organiseren. Op zaterdag 17 maart 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur is er een speciale aquariumdag bij Zunnebeld.

Deze dag staat geheel in het teken van het beplanten van hout, rotsen en andere ornamenten, zodat er een landschap onder water ontstaat. Deze vorm van inrichten wordt ook wel aqua-scaping genoemd en zal veel aquariumliefhebbers wel bekend in de oren klinken. Op deze dag zal er een ‘aquascaper’ aanwezig zijn die ter plekke de planten op hout en andere ornamenten zal bevestigen. Het is mogelijk voor de klant om tijdens deze dag een stuk hout aan te schaffen en deze direct te laten beplanten. Ook is het mogelijk om je eigen stuk hout mee te nemen naar de winkel en deze te laten beplanten. Verder zijn er ook de nodige andere activiteiten tijdens deze dag.

Zo is er een betta show met meer dan 25 verschillende betta’s (kempvissen), veel verschillende soorten en stukken hout en er zijn vele soorten mossen, aponogetons (knolplanten) en andere soorten planten aanwezig. Ook zijn er op deze dag een aantal spetterende aanbiedingen van vissen en planten.

Wat vissen en planten betreft, is Zunnebeld voor veel mensen al jaren een vertrouwd adres als het gaat om hun aquariumafdeling. Met meer dan tweehonderd soorten tropische vissen en meer dan vijftig soorten planten is Zunnebeld, kun je wel zeggen, de grootste in Zwolle en omstreken.

Kortom, er is genoeg te doen op deze dag en het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op onze aquariumafdeling.