Afbeelding

StarrJazz met Mike Mainieri en Marnix Busstra

Algemeen

BINNENSTAD - De beroemde vibrafonist Mike Mainieri speelt dinsdagavond 20 maart op Cultuurschip Thor. Mainieri is gastsolist bij de ‘Old School Band’ van gitarist Marnix Busstra, verder bestaande uit Eric van de Bovenkamp (orgel&keyboards) , Norbert Sollewijn Gelpke (bas) en Mark Stoop (drums).

Met Tenorsaxofonist Michael Brecker was Manieri in de jaren ‘80 en ‘90 het boegbeeld van de zeer succesvolle formatie Steps Ahead. Brecker overleed in 2007, maar Mainieri speelt nog steeds.

Cultuurschip Thor: “Dat deze levende legende naar Nederland komt, is te danken aan gitarist Marnix Busstra. Deze haalde de 79-jarige routinier over om nog één keer een korte Europese tournee te doen met Busstra’s Fusion Band en heeft de dinsdagavondpremière van deze tour aan Cultuurschip gegund.”

Mike Mainieri en Marnix Busstra’s Old School Band spelen op dinsdag 20 maart om 20.30 uur. De entree bedraagt 15 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.cultuurschipthor.nl. Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht aan Pletterstraat 24. Zie ook www.cultuurschipthor.nl

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59