Lunchconcert vrijdag 16 maart a.s.

Algemeen

Op vrijdag 16 maart verzorgt het ArtEZ / HKU saxophone Orchestra het lunchconcert in de zaal van Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1a, Zwolle.
Deze lunchconcerten worden georganiseerd door Stadkamer Centrum in nauwe samenwerking met het ArtEZ Conservatorium van Zwolle, Arnhem en Enschede.

Het ArtEZ/HKU saxophone Orchestra
Dit ensemble bestaat uit 18 muziekvakstudenten klassiek saxofoon aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle en het Conservatorium in Utrecht (HKU: Hogeschool voor de kunsten). Onder leiding van hun hoofdvakdocent Johan van der Linden verzorgen de studenten ieder jaar een kamermuziek programma met uit een lopend repertoire. Verrassende arrangementen maar ook modern repertoire speciaal geschreven voor dit inmiddels bekende ensemble. “Kleurrijk, gedurfd, avontuurlijk, ingetogen, virtuoos en soms een tikkeltje uitdagend…”

Van Radiohead tot Bach
U kunt luisteren naar een zeer afwisselend programma met arrangementen van beroemde klassieke werken zoals Erbarme Dich van Bach en Stabat Mater van Pergolesi, maar ook van Radiohead, Andy Scott en John Williams.

Het concert begint om 12.15 uur, de zaal gaat open om 12.00 uur.
De toegang is gratis. Adres: Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1A, 8011 CV Zwolle.

Het volgende lunchconcert vindt plaats op vrijdag 20 april 2018.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 22 uur geleden