Afbeelding

Zakelijk financieren: van crime naar kans

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Je wagenpark uitbreiden, een pand kopen of uitstaande vorderingen overbruggen? Wanneer je een financiering aanvraagt, heb je een goede onderbouwing nodig. En dat is precies waar veel ondernemers op vastlopen. Daarom biedt Marcant Zakelijk Advies ondersteuning bij zakelijk financieren.

Op de televisie en radio hoor je het bijna dagelijks: binnen een dag kun je je zakelijke financiering regelen. Maar dan heb je wel een goede onderbouwing nodig. “Sommige ondernemers zien dit als een kans, maar het overgrote deel ervaart het als een crime”, merkt adviseur Marcel Blekkenhorst. “Daarom helpen wij hierbij.”

Meer mogelijk dan je denkt

Marcant Zakelijk Advies is een onafhankelijk kantoor. “En dat geeft je de zekerheid van de beste oplossing”, stelt Marcel. “Vaak is er op het gebied van zakelijk financieren namelijk meer mogelijk dan je denkt. Zo kun je een bezoek brengen aan de bank, maar ook kijken naar alternatieve financieringsvormen. Crowdfunding of subsidies bijvoorbeeld.” Adviseur Marco van Dijk vervolgt: “Daarnaast besteden we aandacht aan je plan. Waarvoor wil je het geld gebruiken? Hoeveel geld heb je nodig? En wat levert de investering onderaan de streep op?”

Advies op alle fronten

Van het opstellen van een investeringsplan tot een herstructurering of offertebeoordeling, Marcant Zakelijk Advies biedt ondersteuning op alle fronten. Jan: “Omdat we lokaal actief zijn, weten we wat er speelt. Deze kennis combineren we met ons landelijke netwerk: op het gebied van zakelijk financieren werken we samen met Eijgen Finance.”

Marcant Zakelijk Advies

Burgemeester van Engelenweg 52a

8271 AT IJsselmuiden

(038) 202 01 75

www.marcant-advies.nl

info@marcant-advies.nl