Afbeelding

Daten, is dat wel iets voor mij?

· leestijd 1 minuut Algemeen

ASSENDORP - Informatieplatform Scheiden in Zwolle heeft voor vrijdagavond 13 april in Stadkamer een avond over daten met liefdesexpert en auteur Carla Ketelaar uit Deventer georganiseerd.

Hoogleraar sociale demografie Jan Latten verwacht dat in 2050 de helft van de Nederlanders single is. Veel singles zullen op zoek zijn naar een nieuwe partner. Na een scheiding of (on)gewenste beëindiging van een relatie, is voor hen vaak de eerste vraag: ben ik wel toe aan een nieuwe relatie? Hoe zorg je ervoor dat je de vorige relatie goed verwerkt en echt klaar bent om te gaan daten? En welke stappen zet je dan, zodat deze dates leiden tot een stabiele en warme relatie? Relatiecoach Ketelaar geeft deze avond een interactieve lezing over de beste aanpak om succesvol te daten. Daarnaast gaat ze ook in op vragen die leven bij de bezoekers. Deze avond is voor single vrouwen en mannen die graag willen gaan daten en twijfelen over de aanpak. Zij die al aan het daten zijn en graag tips krijgen hoe het effectiever kan, zijn ook welkom.

Ketelaar begeleidt zelfbewuste en ondernemende vrouwen die het op maatschappelijk niveau prima doen, maar op het relationele vlak problemen ondervinden. Doel van haar coaching is om een nieuwe liefde te ontmoeten om het leven mee te delen. Vorig jaar december was zij te gast bij het RTL4-programma 5 uur Live, samen met Heleen van Royen en bij RTV Oost.

Meer informatie over deze avond, die van 19.00 tot 21.00 uur duurt, staat op de website van Scheiden-in-Zwolle. De toegang is gratis. De lezing vindt plaats in Stadkamer aan de Zeven Alleetjes 1a. Aanmelden via info@scheiden-in-zwolle.nl wordt gewaardeerd.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13