Afbeelding

Concept Uitvaartverzorging De Eenvoud slaat aan

Partnerbijdrages

Christiaan Jacobus Hölsken begon in 2016 zijn eigen uitvaartonderneming onder de noemer Uitvaartverzorging De Eenvoud. Met zijn gunstige tarieven en goede dienstverlening heeft hij een brede en gevarieerde klantenkring opgebouwd. Inmiddels kan worden gesproken van een ware voltreffer.

Hölsken rolde bij toeval in de uitvaartbranche. Hij regelde de uitvaart van zijn moeder, omdat ze niet volledig verzekerd was. Dat opende zijn ogen. Hij wist dat het veel goedkoper kon en maakte dat ook waar. "De dood wordt uitgebuit, al geldt dat zeker niet voor alle uitvaartondernemers. Wij willen dat mensen een eerlijke prijs betalen.”

Inmiddels is zijn onderneming in het hele land actief. "Ik verzorg uitvaarten door het hele land. Ik zit inmiddels op 498 uitvaarten. Ik heb acht uitvaartleiders die landelijk actief zijn", aldus Hölsken. Met zijn concept weet hij veel mensen aan te spreken. “We doen uitvaarten tegen budgetprijzen, maar ook kerkelijke uitvaarten met alles erop en eraan. Voor een eerlijke prijs heb je bij ons ook zeer complete uitvaarten.”

Wat is het geheim van zijn succes? "Openheid en transparantie. Ik ben eerlijk over kosten. Alles is terug te vinden op onze site. Wij bieden voor minder geld dezelfde service als collega uitvaartondernemers. En bij ons hoeven mensen zich geen zorgen maken over onaangename verrassingen achteraf. Geen nacalculatie. Dit kost een uitvaart en geen cent meer”, besluit Hölsken.

Uitvaartverzorging De Eenvoud

Tel: (038) 202 23 61 of (06) 418 280 12

Mail: info@uitvaartverzorgingdeeenvoud.nl

Internet: www.uitvaartverzorgingdeeenvoud.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 3 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 4 uur geleden