Afbeelding
Dorotee Fleuren

Geslaagd jubileum Academie voor Klassieke Homeopathie!

Algemeen

Afgelopen zaterdag 17 maart vierde de AvKH haar 25-jarig bestaan. En hoe!

25 Jaar geleden stonden Jeroen Morssink en Herman Grimme aan de wieg van de Academie voor Klassieke Homeopathie. Inmiddels zijn honderden studenten afgestudeerd als klassiek homeopaat en zijn er vele bevlogen medewerkers verbonden aan de Academie met vestigingen in Zwolle en Amsterdam.

Een 25-jarig jubileum is een mijlpaal. Dat werd dan ook goed gevierd afgelopen zaterdag 17 maart in het Landstede in Zwolle. Geïnteresseerden in de homeopathie waren in groten getale aanwezig.
Ton Couwenbergh (docent AvKH) opende de middag met een terugblik en vooruitkijken naar de toekomst. Vervolgens was er een warm muzikaal en gezamenlijk welkom van de Stemcaravaan. Mieke Pape vertelde haar persoonlijke verhaal over ‘De Top bereiken met getransplanteerde longen en homeopathie’. Geïnteresseerden “snuffelden” aan de homeopathie in een drietal workshops: Kinderen en homeopathie, EHBO bij sportblessures en Homeopathie in de praktijk. Voor wie letterlijk wilde snuffelen, was er een stand van Vereniging Homeopathie. Daarnaast presenteerde een nieuw initiatief voor een gezondheidsverzekering zich: het GezondheidsCoöperatief Nederland. En serveerde Paella pa mi heerlijke paella. Tot slot kon iedereen meedingen naar mooie prijzen bij De Grote Homeopathiequiz! Het was een geslaagde middag die smaakt naar minstens nog 25 jaar studenten opleiden tot het mooie vak van klassiek homeopaat!

Meer informatie over komende activiteiten en open dagen vind je op www.avkh.nl.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport gisteren
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 18 apr, 12:43
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11