Via vrijwilligerswerk naar jouw betaalde baan

· leestijd 1 minuut Algemeen

Je bent op zoek naar een betaalde baan. Om die te vinden schrijf je brieven, heb je sollicitatiegesprekken, netwerk je jezelf suf en……..

Ook gedacht aan jezelf (tijdelijk) inzetten voor vrijwilligerswerk? Het biedt je nieuwe kansen, het breidt je netwerk uit en je houdt structuur in je week.

Macha van Mourik, vrijwilligersmanager bij het Rode Kruis, vertelt jou graag meer over het diverse vrijwilligerswerk via het Rode Kruis regio Overijssel. Denk aan werkzaamheden als administratief medewerker of als tekstschrijver en fotograaf voor de communicatie/PR. We kennen de functie hulpverlener waarvoor je wordt opgeleid en ook het geven van voorlichtingen en presentaties kun je bij ons doen. Dit is ‘slechts’ een greep uit de vele werkzaamheden.

Ben je geïnteresseerd? Dan zien we je graag woensdagochtend 28 maart, om 10.00 uur bij ArboPositief die bij 50/50 Workcenter in Zwolle (Dijkstraat 6) bij elkaar komt. Graag tot dan!

Deelname gratis, koffie € 1,50

ArboPositief is een actieve organisatie van, voor en door werkzoekenden. We informeren, motiveren, inspireren en stimuleren elkaar. Zo houden we workshops, trainingen en netwerkbijeenkomsten. In de oneven weeknummers is er altijd een bijeenkomst. Ons doel is positief samenwerken aan de toekomst van mensen die deel willen nemen aan de werkende samenleving.

Voor meer informatie, zie www.arbopositief.nl en je kunt ons mailen via zwolle@arbopositief.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 11 uur geleden