Afbeelding

Broerse en Eijkelkamp spelen met G-voetballers op Winners Vriendentoernooi

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - Op een avond waarop de G-voetballers centraal staan trekken zestien sponsorteams met bekende oud-profs, Zwolse (oud-)raadsleden en andere bekende en onbekende voetballers in de WRZV-hallen met elkaar ten strijde. Op 29 maart gaat om 18.30 uur het achtste Winners Vriendentoernooi van start.

Het is de organisatie wederom gelukt om zestien sponsorteams bij elkaar te krijgen, met liefst 200 (G-)voetballers en coaches, die hun krachten meten op een gezellige zaalvoetbalavond.

Met de opbrengst van dit toernooi wordt de WRZV in staat gesteld de jaarlijkse Winnerstoernooien voor WRZV de Boog te ondersteunen. Jaarlijks kunnen de G-voetballers van WRZV de Boog hier drie toernooien mee spelen.

“We zijn blij dat we de organisatie weer helemaal rond hebben. Met dit initiatief kunnen we jaarlijks rekenen op trouwe steun van partners en bedrijven in de stad. Onze G-voetballers kunnen ook komende jaar weer de Winnerstoernooien spelen en daar gaat deze avond om. Een avond met veel lol en plezier op de donderdag voor Pasen. Ook weer een mooie WRZV-traditie”, aldus organisator Freddy Eikelboom (voorzitter WRZV).

De prijzen worden dit jaar wederom gesponsord. De Fair Play prijs door WECOVI B.V en de prijzen voor de winners van het toernooi door Brouwers Accountants, BWEFAR, PBN Music- Events, Schrader Project en Woningstoffering, Countus Accountants, SportService Zwolle, PEC Zwolle, Schildersbedrijf Groeneveld en Zn. en Stichting Empower.

Eijkelkamp, Broerse en Luinge

De teams bestaan uit verschillende soorten spelers met daarin ook de sponsoren. Dit jaar zijn oud-international René Eijkelkamp en oud- PEC Zwolle speler Joost Broerse van de partij.

Uiteraard ook verschillende topcoaches zoals oud-raadslid Wichert aan het Rot en oud- wethouder Ton ter Bekke. Er voetballen ook nog wat (oud)-raadsleden mee. Martijn van der Veen en Michiel van Harten spelen weer samen met vele anderen die een bijdrage leveren aan de Zwolse samenleving. De wedstrijden staan onder leiding van onze eigen WRZV-scheidsrechters en ook oud- topscheidsrechter Roelof Luinge mag niet ontbreken. De finale is om circa 21.30 uur en daaropvolgend zal sportwethouder René de Heer samen met de prijssponsors de prijzen gaan uitreiken. Stichting Empower heeft voor iedere ‘WINNER’ een bijzondere verrassing in petto.

De toegang voor deze avond is gratis en iedereen is welkom. Na het toernooi wordt de avond zoals altijd gezellig en feestelijk afgesloten met muzikale begeleiding van onze Zwolse DJ JJ en de Zwolse zanger Jordy van Vilsteren.

Afbeelding