Afbeelding
Arie Mekkring

Open Ton sluit seizoen af met sfeervolle editie

· leestijd 1 minuut Algemeen

BINNENSTAD - Grand Café Public bood donderdagavond weer een open podium voor nieuw talent. De belangstellenden konden genieten van een zeer gevarieerd programma.

Dit keer had oud-Stadsprins Heppie, ofwel Dennis Holterman, de presentatie in handen. Zanger/gitarist Hans Invernizzi met Menno Beijer op toetsen mocht het spits afbijten en kreeg het publiek mee door enkele sixties-nummers ten gehore te brengen. Het repertoire bestond uit evergreens van onder meer Roy Orbison, Kinks, Stones en the Birds. Zanger/gitarist Marthijn Hakkers bracht met succes bekende countrynummers voor het voetlicht van onder andere Jim Reeves en Hank Williams. Een opmerkelijke keuze, daar hij eveneens speelt in een heuse hardrock-band. Edgar Lintang wist met zijn zeskoppige gelegenheidsband eveneens de gevoelige snaar te raken. Bijzonder is dat alle bandleden familie van elkaar zijn en muziek maken hen met de paplepel is ingegeven. Het repertoire bestond veelal uit up-tempo nummers en prachtige ballades uit het Motown-tijdperk. De presentator zelf sloot traditioneel de avond af. Een goede gewoonte is dat hij of zij een kleine bijdrage levert in de vorm van een act, geheel naar eigen keuze. Mede door zijn achtergrond in het Zwolse carnaval werd gekozen voor het lied 'Zwolle zonder dolle', een vertolking van Kooten en de Bie. De volgende editie van de Open Ton is medio oktober. De organisatie nodigt belangstellenden uit dit gratis toegankelijke evenement te bezoeken. Aanmelden voor deelname is nog steeds mogelijk door telefonisch contact op te nemen met Menno Beijer (Art of Music): (038) 422 81 92.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 16 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 17 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 17 uur geleden