Afbeelding

FloatCenter brengt geest tot rust en lichaam in een flow

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Floaten is een techniek waarbij het lichaam gewichtloos drijft op zout water. Zonder belasting van zintuigelijke prikkels en met een temperatuur die overeenkomt met die van de huid. Het gevolg? Je komt in een meditatieve toestand. Terwijl je helemaal ontspant, herstelt het lichaam.

Sinds kort kan je die ervaring ook ondergaan in Zwolle. De zussen Christien Veltkamp en Ger van de Put openden recent FloatCenter Zwolle aan de Dr Stolteweg 84. “Doordat je lichaam gewichtloos is, verdwijnt de druk op je spieren en gewrichten. Jouw lichaam laat daardoor veel makkelijker afvalstoffen los. Het heeft een sterk ontgiftende werking”, legt Christien uit. Ger vult aan: “Een uur floaten staat gelijk aan ongeveer vijf uur slaap.

Floaten als techniek werd al in de vorige eeuw door de NASA toegepast in tanks om gewichtloosheid te simuleren. Pas in deze eeuw is het uitgegroeid tot een baanbrekende therapie. Naast dat het goed is voor lichaam en geest is het ook gewoon lekker om te doen. Hoe lang je wilt floaten, bepaal je zelf. Om vooraf alvast te ontspannen, heeft FloatCenter Zwolle tevens een infrarood-sauna , een massageruimte en een zoutkamer die een heilzame werking kan geven. Kortom alle reden om eens langs te gaan bij FloatCenter Zwolle.

Wie floaten wil ervaren kan gebruikmaken van het welkomspakket voor Zwolle

3 x floaten en 3 x zoutkamer

van € 196.50 nu voor slechts € 99

(Actie geldt t/m met 30 april 2018 in Zwolle)

Meer informatie wat floaten voor je gezondheid kan betekenen kun je op floatcenter.nl lezen.


FloatCenter Zwolle
Dr Stolteweg 84
8025 AZ Zwolle
www.floatcenter.nl
06-232 75 522