Barbara Timmermans

Travelbags/HV Zwolle handbaldames vechten zich ook langs Gastvrij/Wijhe ’92 DS2

De dames van Travelbags/HV Zwolle hadden het afgelopen zaterdag niet gemakkelijk tegen Gastvrij/Wijhe ’92 DS2. Verdedigend begon Zwolle sterk, maar aanvallend wisten ze het verschil niet te maken. Na tien minuten spelen stond er dan ook een verrassende score op het bord van 0-0. In de 11e minuut van de wedstrijd werd eindelijk de openingstreffer gemaakt door Marissa Hersevoort, maar helaas zorgde dit nog niet voor een ommekeer van de wedstrijd. Zwolle kwam weinig tot scoren en beide teams gingen rusten met een stand van 9-8.

Ook na rust kwamen de dames van Travelbags/HV Zwolle niet heel sterk uit de kleedkamer, waardoor Gastvrij/Wijhe ’92 constant kon blijven aanhaken. Na 5 minuten spelen in de tweede helft bracht Gastvrij/Wijhe ’92 de score zelfs op gelijke hoogte (9-9). Gelukkig wist Zwolle bij vlagen het spel te laten zien wat ze graag spelen: met snelle aanvallen werd er drie keer achter elkaar gescoord, waardoor er een kleine voorsprong werd gepakt. Gedurende de tweede helft werd deze voorsprong geleidelijk groter, wat resulteerde in een eindstand van 22-15.

De dames van Travelbags/HV Zwolle willen de dames van Gastvrij/Wijhe ’92 bedanken voor hun cadeautje en willen wederom het publiek bedanken voor hun aanwezigheid. Graag tot ziens bij de laatste competitiewedstrijd van het seizoen Auto Service/Haarle DS1-Travelbags HV Zwolle DS1 op zaterdagavond 7 april om 19.30 uur in Haarle.