Lekker meezingen in het Groot Mannenkoor Zwolle

Algemeen

80 mannen zijn nu lid van het Groot Mannenkoor Zwolle en bezoeken wekelijks met veel enthousiasme de repetitieavond. In de gezellige Weijenbelt, wijkcentrum in Berkum, leven zij zich uit in de koormuziek. Het repertoire is van moderne, herkenbare, hedendaagse populaire muziek tot klassieke koorwerken, musicals en popmuziek.

Wij kunnen het ons eigenlijk niet voorstellen, maar als je nog twijfelt of dit wel een prettige hobby is voor jou, grijp dan nu je kans. Wij zoeken mannen zonder zangervaring tot 60 jaar.

Op 9 april starten we weer met een introductiecursus Ontdek Je Stem, deze wordt afgesloten met deelname aan het Queenconcert op zaterdagavond 2 juni bij Waanders in de Broeren met als hoofdmoot The Bohemian Rhapsody van Queen.

Je krijgt geheel vrijblijvend de gelegenheid om gedurende een aantal weken een introductiecursus te volgen om een juist stemgebruik aan te leren en tevens met het koorrepertoire vertrouwd te raken. Kom sfeer proeven en loop geheel vrijblijvend binnen op maandagavond 9 april van 19 tot 20.00 uur. Aanmelden graag voor 1 april , binnenlopen is ook prima! Deelname is gratis!

Voor aanmelden of meer informatie :

e-mail: martin@vaneijk.biz - Tel. : 06-45696422

e-mail: info@grootmannenkoorzwolle.nl

Voor inhoudelijke informatie :

Hennie Ramaekers - Vocal coach en dirigent GMZ

Tel. : 06-51506067 - zie ook: www.hennieramaekers.nl

Meer informatie over het Groot Mannenkoor Zwolle is te vinden op de website : www.grootmannenkoorzwolle.nl

U vindt ons ook op Facebook :

https://www.facebook.com/grootmannenkoorzwolle.nl