Afbeelding

Freda Gaasbeek en Else Hultink houden informatieavond over uitvaart

Partnerbijdrages

Met een uitvaart word je vaak heel plotseling geconfronteerd. In korte tijd moeten er allerlei keuzes worden gemaakt, terwijl je misschien helemaal niet weet wat er allemaal mogelijk is.

Daarom hebben uitvaartondernemer Freda Gaasbeek en afscheidsfotograaf Else Hultink een informatieavond over uitvaart georganiseerd. Op dinsdag 27 maart laten diverse ondernemers zien wat er allemaal kan op het gebied van een natuurlijke uitvaart, rouwdrukwerk, bloemen, ritueelbegeleiding, afscheidsfotografie, asbestemming, bijzondere kisten en wades.

Bewaarmap

Bij binnenkomst ontvangen de bezoekers een bewaarmap. Alle ondernemers die aanwezig zijn hebben een pagina voor de gasten. Natuurlijk is er ook ruimte om eigen wensen te noteren.

Primeur
Deze avond presenteren Gaasbeek en Hultink een nieuwe kistenlijn speciaal voor Zwollenaren. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust kijken.

Waar

De bijeenkomst wordt gehouden van 18.00 tot 21.00 uur in de sfeervolle Bistro van de Stadshoeve in Stadshagen. Daar staan de standhouders opgesteld. Het adres is Oude Wetering 13 in Zwolle. De toegang is gratis.

Zie voor meer informatie www.uitvaartbeurszwolle.nl