Afbeelding

Koops Bedden houdt boxspring- en matrassen 10-daagse

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij het koninklijk onderscheiden Koops Bedden aan de Rondweg in Wezep is de komende tien dagen weer van alles te doen als het gaat om boxsprings en matrassen.

“Mijn vader en ik hebben de afgelopen periode weer nationale en internationale beurzen bezocht waar we weer de nieuwste en mooiste boxsprings hebben ingekocht in vele varianten en kleuren en stoffen”, vertelt Ente Bosma jr. “De afgelopen dagen zijn we met man en macht druk geweest om alle nieuwe modellen op te bouwen en af te stijlen met de nieuwste slaapkameraccessoires. Het resultaat mag er zijn.” Klanten vinden bij Koops Bedden niet alleen de nieuwste en mooiste boxsprings en matrassen, maar ook de nieuwste trends in bijbehorende kastjes, bedtextiel, lampen en schilderijen. “Die hebben wij allemaal stijlvol gepresenteerd, want ook daarin vinden klanten bij ons de grootste keus”, zegt Bosma jr.

Tijdens de 10-daagse introduceert Koops Bedden ook het assortiment geheel vernieuwde boxsprings, matrassen en toppers van haar huismerk: Royal Dreams. Dit heeft een eigen ontwerp hoofdborden, boxsprings en matrassen, allemaal voorzien van eigen exclusieve stoffen. Tijdens de 10-daagse heeft Koops Bedden een mooie paasaanbieding op de Royal Dreams collectie. Bosma jr.: “Verder hebben wij op al onze andere boxsprings diverse aanbiedingen zoals gratis donzen dekbed, een mooie waardecheque die de klant kan besteden in onze uitgebreide linnenshop en nog veel meer. Tevens hebben wij op onze bovenverdieping diverse showroommodellen met een aantrekkelijke korting die kan oplopen tot wel 50 procent.”

Koops Bedden is op Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep

(038) 376 12 12

www.koopsbedden.nl

zondag gesloten

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 15 uur geleden