Verkeer, parkeren en groenvoorziening in Assendorp

· leestijd 1 minuut Algemeen

Informatieavond over verkeer, parkeren en groenvoorziening in Assendorp

De Vrienden van Assendorp (VvA) organiseren op woensdag 4 april: 20.00 – 21.15 uur een informatieavond over verkeer – parkeren en wonen in Assendorp. Bureau Heelbreed maakt in opdracht van Provincie en Gemeente Zwolle een inventarisatie. Arjan Broer van Heelbreed zal een overzicht geven van de meningen en ideeen die hij tot nu toe heeft verzameld. Na de inleiding is er alle gelegenheid om aanvullingen of andere meningen naar voren te brengen. Deze avond met de Vrienden van Assendorp zal hij benutten om het adviesrapport nog meer gefundeerd op te stellen.

De betrokkenheid onder de bewoners in de wijk Assendorp is groot. Zij voelen en ervaren het toenemende verkeer, het gebrek aan parkeerruimte en het weinige groen in hun wijk als concrete verbeterpunten. Het is nu tijd, met een nieuwe gemeenteraad in het vooruitzicht, om aan de slag te gaan met verbeteringen in de wijk Assendorp. Het is niet meer plannen makerij in het gemeentehuis, maar juist plannen maken met de bewoners.

Leden en niet-leden van de VvA zijn van harte welkom om bij deze discussie aan te schuiven.

Aansluitend van 21.30-22.15 uur houdt de VvA haar jaarvergadering. Actuele onderwerpen, zoals de toename van huisnummer splitsingen en de activiteiten rondom het spoor staan op de agenda. Ook zal het mooie, fel begeerde schildje worden uitgereikt. Het schildje wordt gezien als een teken voor een positieve bijdrage - in brede zin - aan de wijk Assendorp.