Afbeelding

Voorjaarsfair op 14 april bij 50|50 Workcenter Zwolle!

· leestijd 1 minuut Cultuur

Op zaterdag 14 april organiseert het 50|50 Workcenter in Zwolle weer de jaarlijkse voorjaarsfair. De fair wordt gehouden van 10.00 tot 14.00 uur aan de Dijkstraat 6. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis!

Tijdens de fair is er van alles te doen, ook voor de kleintjes zoals springen op een springkussen en schminken. Daarnaast kunnen er allerlei leuke zelfgemaakte cadeautjes gekocht worden. Ook zijn er eigengemaakte broodjes en zoetigheden.

Op de fair

Op de fair zijn verschillende organisaties die meedoen waaronder Focus, Omega en Stichting Nachamu Nachamu (goed doel). Focus verkoopt tijdens de fair vintage merkkleding en vinyl. Omega verkoopt handgemaakte geschenken die zijn gehaakt, genaaid of geborduurd. Ook staan zij op de fair met vintage kleding en tweedehands woonaccessoires. Er is ook een kraam van het Leger des Heils waar informatie te vinden is over kickboksen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het agrarisch familiebedrijf, Boerderij ‘Erve Slendebroek’, is ook aanwezig.

Kraam huren?

Heb je leuke spullen te koop en wil je ook graag een kraam huren? Dat kan al vanaf 20 euro. Neem dan even contact op met Joanna Holtrus via joanne.holtrust@legerdesheils.nl

of Renate van Harten via renate.van.harten@legerdesheils.nl.

50|50 Workcenter

Het 50|50 Workcenter van het Leger des Heils is er om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer ‘mee te laten doen’. Het Workcenter biedt een breed scala aan activiteiten om deelnemers te laten ontdekken wat hun talenten zijn. Deelnemers krijgen hierdoor weer perspectief en doen werkervaring op. Kijk voor meer informatie ook op: www.5050workcenterzwolle.nl of www.legerdesheils.nl/overijssel.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30