Afbeelding
Foto Stichting Vier het Leven

Feestelijke middag uit op 30 april voor ouderen

· leestijd 1 minuut Cultuur

Matinee met Cor Bakker

Dit matinee, speciaal voor ouderen, met Cor Bakker & Vrienden is een feestelijke voorstelling in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle: op maandagmiddag 30 april 2018.

Een uitnodiging
aan alle ouderen die vaak alleen zijn, kampen met mobiliteit, of omdat ze het gewoonweg prettig vinden om met begeleiding naar een culturele voorstelling te gaan.

Chansonnier Philippe Elan en zanger Gerard Alderliefste brengen de mooiste, leukste en bekendste liedjes ten gehore van o.a. Jacques Brel, Wim Sonneveld, Drs P. en Ramses Shaffy. Dit alles wordt begeleid en gepresenteerd door de bevlogen pianist Cor Bakker. Een voorstelling waarna u gegarandeerd met een blij gevoel naar huis gaat!

Aanmelden matinee
Voor deze middag zijn meerdere arrangementen mogelijk. U wilt begeleiding? Dan wordt u opgehaald door een gastvrouw/heer van Vier het Leven, u wordt bij het theater verwelkomt met koffie of thee en na afloop een drankje met borrelhapje. En uiteraard wordt u weer veilig thuis gebracht. Zo geniet u samen met anderen van een middagje uit.
Wilt u op eigen gelegenheid komen, dat is ook mogelijk. Aanmelden gaat via Stichting Vier het Leven.

Dit matinee is speciaal voor ouderen.
Via de website www.4hetleven.nl of telefonisch 035-524 51 56 melden ouderen zich aan. De kosten voor dit matinee zijn inclusief toegang, begeleiding, vervoer en een kopje koffie/thee bij binnenkomst en drankje en hapje na afloop. Er is ook een arrangement voor eigen begeleiding en vervoer en voor ouderen die zelfstandig komen.

Wat is Vier het Leven

Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Vier het Leven culturele uitjes met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen. Deelnemende ouderen worden door vrijwilligers persoonlijk thuis opgehaald en weer thuis gebracht. Samen genieten ze van een voorstelling en altijd twee consumpties, waarmee het arrangement een compleet verzorgd en ontspannen uitje is. Vier het Leven stelt het programma samen uit het reguliere aanbod van de theaters. Op deze manier maken ouderen zelf de keus naar welke voorstelling zij willen gaan.