Afbeelding

Longpunt praat over goede voeding

Algemeen

KAMPERPOORT - Isala, Icare, IJsselheem en het Longfonds hebben voor donderdag 12 april een informatiebijeenkomst over ‘Goede voeding bij een longziekte; meer weten over eten’ georganiseerd.

Reini Tuinman, diëtiste bij IJsselheem Noord gaat de bezoekers het nodigen vertellen over het belang van goede voeding, juist bij een longaandoening. Tijdens de avond is er alle gelegenheid om met de aanwezige zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen. De gratis lezing begint om 19.30 uur en vindt plaats in ziekenhuis Isala, in de centrale hal op de tweede verdieping aan de dr. Van Heesweg 2.

Voor patiënten en hun omgeving is Longpunt de plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen. Voor zorgverleners is Longpunt de plek waar zij hun patiënten in een groep kunnen ontmoeten en mogelijk verder verwijzen. Voor vrijwilligers is Longpunt de plek waar zij het leven van longpatiënten helpen verbeteren.

Iedereen kan gratis deelnemen aan Longpunt. Zie voor meer informatie www.overijssel.longfonds.nl of bel 06-510 06 815. Mensen die komen, worden verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen gisteren
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 22 apr, 17:02
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 22 apr, 15:16