Afbeelding

Cursus Eerste Hulp met Homeopathie in Zwolle

Algemeen

Ben je geïnteresseerd in natuurlijke geneeswijzen? Wil je leren wat homeopathie kan betekenen in acute situaties? Schrijf je dan in voor de cursus Eerste Hulp met Homeopathie.

Tijdens deze cursus van twee zaterdagen maak je kennis met klassieke homeopathie. Je leert zelf homeopathie toe te passen in acute situaties van uiteenlopende aard waarbij homeopathie een eventuele medische behandeling kan ondersteunen.

Aan bod komen onder meer: insectensteken, wondverzorging, sportblessures, gewrichts- en peesontstekingen, hulp na operaties, verkoudheden, buikgriep en klachten bij kinderen, zoals oorontsteking, slapeloosheid en kinderziekten.

Je leert ook te bepalen wanneer het mogelijk is om zelf te behandelen en wanneer het verstandiger is om door te verwijzen naar een klassiek homeopaat of regulier zorgverlener.

Praktijkjaar studenten van de Academie voor Klassieke Homeopathie geven de cursus op 14 april en 9 juni van 10.00u tot 17.00u in Landstede, Dokterspad 2 Zwolle. De kosten bedragen 95,- euro inclusief cursusmateriaal.

Kijk voor meer informatie www.ehbohomeopathie.nl of www.avkh.nl.

Over de Academie voor Klassieke Homeopathie
De Academie voor Klassieke Homeopathie is een landelijke deeltijd beroepsopleiding tot klassiek homeopaat op HBO niveau en is gevestigd in Zwolle en Amsterdam.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59