Afbeelding

Freeroad Zwolle voelt zich al helemaal thuis op Molenland 3

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De deuren van de nieuwe showroom van Freeroad Zwolle gingen op zaterdag 31 maart officieel open. De schitterende buitenkant, de indrukwekkende showroom en de werkplaats die met de modernste apparatuur is uitgerust: alles is er klaar voor.

“Inderdaad, we staan te popelen om iedereen te verwelkomen en zijn heel tevreden met het eindresultaat”, aldus Oscar van Veen, directeur Freeroad. “Gedurende de hele verbouwing kwamen er veel vertrouwde relaties langs om even een kijkje te nemen en ons succes te wensen. Die betrokkenheid is zo hartverwarmend en bevestigt voor ons wederom hoe blij wij zijn met de keuze om naar Zwolle te komen,” vult Tim Brandt, directeur Freeroad, aan. Het enthousiasme voor de nieuwe locatie en de gehele opzet van de showroom wordt ook zeker gedeeld door de klanten. De eerste dagen was het een komen en gaan van bekende én nieuwe gezichten. Allemaal kwamen ze het eindresultaat bewonderen.

De Mazda’s staan schitterend gepoetst en glimmen de bezoekers tegemoet. “In deze nieuwe showroom komen de verschillende auto’s zo veel meer tot hun recht. Ze dagen je uit om een proefrit te komen maken,” vertelt Tim terwijl hij even pauzeert, om zich heen kijkt en dan vervolgt: “hier en daar is het nog een beetje onwerkelijk dat we nu hier zo staan. Het is gelukt.”

Mazda rijder of (nog) niet, iedereen wordt uitgenodigd om langs te komen op Molenland 3. Want wie dacht dat een nieuwe auto lekker ruikt, in een nieuwe showroom wordt dat nog eens verstrekt. Cliché maar waar: de koffie staat klaar.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 10 uur geleden