‘Golden Milk: Dé sensatie uit de traditionele Ayurveda Gezondheidsleer’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Ken je Golden Milk al? Dit heerlijke warme drankje komt oorspronkelijk uit de eeuwenoude Indiase gezondheidsleer Ayurveda, wat letterlijk ‘kennis van het leven’ betekent”, aldus de G&W GezondheidsWinkel en GezondheidsDrogist Schuttelaar.

“Golden Milk wordt gemaakt van plantaardige melk en verschillende kruiden, waaronder curcuma, kaneel en gember. De ‘Tumeric Latte’, beter bekend als Golden Milk, duikt steeds vaker op als koffievervanger in hippe koffiebarretjes. Dit vloeibare goud met als hoofdingrediënt curcuma wordt in de Ayurvedische geschriften al eeuwen voorgeschreven als reinigende drank voor het lichaam. En dat is niet voor niets, want curcuma wordt geroemd om zijn ondersteunende werking van de leverreiniging. Het is dus niet alleen heel lekker, maar ook nog eens hartstikke goed voor je. Win-win, dus.”

“Het romige, kruidige, zoete drankje, met zijn verwarmende ‘krachten’ is ooit bedacht door een yoga instructeur en werd volgens de traditioneel Ayurvedische wijze voornamelijk in de avond gedronken. Golden Milk is dus ideaal als je een keer zin hebt in iets anders dan een kopje koffie, latte, chocolademelk of chai thee. De allerlekkerste Golden Milk maak je in een handomdraai met de biologische Curcuma melk van it’s Amazing. Roer één theelepel door 200 milliliter (plantaardige) warme melk en klaar is uw Curcuma melk. Now, just sit back and relax.”

125 gram it’s Amazing Curcuma Melk bevat voldoende voor 25 koppen Golden Milk en is exclusief verkrijgbaar bij de G&W GezondheidsWinkel Zwolle aan de Vispoortenplas 2 en GezondheidsDrogist Schuttelaar aan de Luttekestraat 23, nu van 7,95 voor 5,95 euro.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30