Afbeelding

TKC woning en projectinrichting Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In het kader van de gehouden Meister Lindura-actie in 2017 heeft de firma Meister en Viehoff een cheque van duizend euro overhandigd aan een tevreden klant van TKC woning en projectinrichting Zwolle.

TKC woning en projectinrichting Zwolle kan bouwen op zeer veel ervaring met de Lindura vloeren. “Parket is een natuurproduct en dan willen we daarmee ook het milieu zo min mogelijk belasten. Lindura parket is het minst milieubelastende parket van dit moment en de prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Lindura Parket wordt geleverd in grote maten. Voor deze prachtige grote planken gebruikt Meister maar heel weinig hout ten opzichte van reguliere parketfabrikanten.”

Lindura bestaat uit een dunne fineer laag eiken, lariks/grenen of notenhout. Deze lagen worden samengeperst op een HDF-kern tezamen met een speciaal Woodpowder. “Door dit proces wordt ook een zachte houtsoort zoals lariks/grenen bijna zo hard als steen en ontstaat er een zeer sterk eindproduct van maar 11 millimeter dikte”, legt TKC woning en projectinrichting Zwolle uit. “Door de HDF-kern kan er perfect een klikverbinding aan worden gefreesd, waardoor er nooit kieren tussen de delen zullen ontstaan. Door het compacte maar massieve geheel is de Lindura vloer ook de beste parketvloer voor op vloerverwarming. De Lindura-collectie is leverbaar met een natuurolie behandeling of in een matte-lak uitvoering. Het is een hightech parketproduct van Duitse kwaliteit dat de milieulabels PEFC, Der Blauw Engel en Eco Institut heeft verdiend en daarnaast twintig jaar productgarantie biedt.”

TKC woning en projectinrichting Zwolle

Anthony Fokkerstraat 3

8013 NS Zwolle

(038) 465 49 06

www.tapijtkeuzecentrum.nl