Afbeelding

Braziliaanse Jazz in StarrJazz Special met Fleurine & Boys from Brazil

Cultuur

Op donderdagavond 19 april komt de Nederlands/New Yorkse zangeres Fleurine naar Cultuurschip Thor voor een warmbloedig zomers Jazzconcert met haar ‘Boys From Brazil’. De songs van Fleurine zijn geïnspireerd op de Braziliaanse Bossa Nova en Samba. Op haar ‘Brazilian Dream’ tour wordt Fleurine vergezeld door de beste Braziliaanse musici uit de New Yorkse Jazz scene.

De Europese ‘Brazilian Dream’ tour voert zangeres Fleurine en haar Brazilian Dream Band via Italië, Frankrijk en het BIM huis naar Cultuurschip Thor te Zwolle.

De in New York wonende zangeres Fleurine slaagt er steeds weer in de beste musici aan zich te binden. Op haar tour wordt ze vergezeld door Braziliaanse musici die zich in New York hebben gevestigd. Braziliaanse muziek is Fleurine op het lijf geschreven . Haar soepele, vederlichte stem leent zich voor bij uitstek voor melancholieke Bossa-Nova’s (Atrud Gilberto-style) , maar ook voor snelle opzwepende Samba’s . Fleurine is een opvallende stage-personality die haar publiek moeiteloos meevoert in haar fascinerende muzikale wereld.

‘Fleurine & Boys from Brazil’ speelt op donderdag 19 april om 20.30 uur. Entree € 15, -. Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 18 apr, 11:09
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43