Afbeelding

Urban Dixieland

Cultuur

Op zondag 15 april wordt in Urbana weer een 'URBAN DIXIELAND' middag georganiseerd, met een swingend concert van 'The Terribell Jazzband'. Aanvang 15.00 uur, de toegang bedraagt 5 euro.

Urbana doet oude tijden herleven. In de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw was Urbana dé plek voor swingende jazzconcerten. De jongeren uit die tijd zijn inmiddels een jaartje ouder geworden en de muziek van toen lijkt misschien wat vergeten.... de hoogste tijd om daar eens wat aan te doen! Onder de naam 'URBAN DIXIELAND' biedt dit sfeervolle zalencomplex op een aantal zondagmiddagen een podium aan Oldschool Jazz en Dixieland bandjes. Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u weer kennis maken met deze gezellige muziek.

De Terribell Jazzband bestaat uit zeven enthousiaste muzikanten. Met aanstekelijk plezier speelt deze ‘jeugd van vroeger’ sfeervolle Oldschool Jazz en Dixieland. Op het repertoire staan zowel oude nummers in een nieuw jasje als nieuwe nummers in een oud jasje. Hiermee weet de band jong

en oud te amuseren. Er mag natuurlijk gedanst worden! Wij hebben er zin in! Komt u ook?

Grand Café Restaurant

Zalenaccommodatie Urbana

Wipstrikkerallee 213

8025 AH Zwolle