Afbeelding

Zangeres Vera Westera te gast bij Reken Maar van Jazz

Cultuur

Op zondag 22 april is zangeres Vera Westera te gast bij Reken maar van Jazz op het podium van The Livingroom. Vera speelt samen met pianist Tony Hoyting, contrabassist Pieter Althuis en drummer Imre Kruis.

Vera Westera zingt in veel verschillende stijlen met veel verschillende bezettingen. Ze behaalde in 2000 cum laude haar diploma aan het conservatorium van Arnhem. Ze werkte onder andere samen met Maurits Fondse en de Guus Tangelder Big Band en won in 1999 het Jazz Vocalisten Concours in Zwolle. Haar stem heeft al overal geklonken en komt volledig tot zijn recht in haar eigen liedjes: integer en uitbundig. In 2008 verscheen haar debuut cd ‘A View Amazing’.

Reken maar van Jazz vindt elke maand plaats op de zondag van de maand. Elke editie wordt er een wisselende gast van formaat uitgenodigd. Soms een jonge speler, een andere keer iemand die al langer meedraait, maar altijd een inspirerende speler van hoog niveau.

Reken maar van Jazz op 22 april begint om 20.30 uur in café The Livingroom, Gasthuisplein 23 te Zwolle. Entree is gratis.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 18 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 19 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 20 uur geleden