Afbeelding

Van den Berg Interieur houdt voorjaarsacties

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het voorjaar is begonnen en dus is het tijd voor de Voorjaarsacties bij Van den Berg Interieur. Vanaf 16 april staat de showroom aan de Baan 10 in IJsselmuiden vier weken lang in het teken van aantrekkelijke acties.

De acties hebben betrekking op alle luxaflexartikelen, vloerkleden en de complete BergCollectie, van pvc-vloeren, tapijt en laminaat, tot (vouw)gordijnen, houten jaloezieën en ‘inbetween’ gordijnencollecties. Ook op het gebied van horren is er een spetterende actie in samenwerking met Luxaflex. Op elke tweede hor krijgen klanten maar liefst 50 procent korting. Voor bijna elk raam of elke deur is er een oplossing qua hor. In de showroom kan men de mogelijkheden bekijken. Een aantal maanden geleden werd een nieuwe stap gezet met de verbouwing van de showroom. “Dat biedt ruimte voor een aanvulling op onze pvc-vloeren”, vertelt Christiaan van den Berg. “Zo introduceren we nu ook de beton- en houtlook pvc vloeren van het Belgische merk Moduleo.”

Verder is de keuze van gordijnen verbreed. Er hangen wel zevenhonderd showbanen in de showroom. Niet alleen vanwege de verbouwing is 2017 een mooi jaar voor Van den Berg Interieur gebleken. “We zijn door Luxaflex uitgeroepen tot Inspiration dealer Noord-Nederland 2017”, vertelt Van den Berg. “Daarnaast tonen we voortaan als eerste de nieuwste Luxaflex-producten, zoals Luxaflex powerview. Daarmee programmeer je vanaf je smartphone en/of tablet je elektronisch gestuurde luxaflex producten, zodat het precies weet wanneer de zon weer mag schijnen in keuken en badkamer.”

Zie voor meer informatie over de voorjaarsacties de advertentie in deze krant.

Van den Berg Interieur

Baan 10

8271 BE IJsselmuiden

(038) 331 37 61

www.vandenberginterieur.nl

Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 22 apr, 11:18
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 apr, 10:18
Afbeelding
Typhoon bij Plato tijdens Recordstoreday Algemeen 22 apr, 08:16