Afbeelding

Het beste van verschillende werelden op een bord bij Fusion Plaza

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

‘Live cuisine’ staat er op de website van Fusion Plaza en dat is niets te veel gezegd. Wokken, grillen en gerechten bereid op houtskool, het eten wordt klaargemaakt waar je bij staat. Met verse ingrediënten.

Vers is ook de sushi. En de liefhebber van de traditioneel Chinese keuken, of juist de westerse en Hollandse gerechten, wordt zeker niet vergeten. Gevestigd in de Lichtmis naast de Koperen Hoogte biedt Fusion Plaza veel ambiance. Het restaurant is nu tien maanden open en de reacties zijn erg goed, aldus eigenares Xiaoli Chen.

“Het beste van de westerse en de oosterse keuken komen bij ons samen vertelt Chen die ook trots is op de sushi. “De sushi is vers en komt in kleine schaaltjes op een lopende band voorbij. Zoals je dat voorheen vaak zag in de chiquere sushirestaurants. Het zijn daarnaast echt mooie creaties om te zien. Het oog wil ook wat.”

Naast de Aziatische en de westerse keukens kan men bij Fusion Plaza heerlijke salades eten. Vanzelfsprekend zijn de desserts om de vingers bij af te likken. Iedereen kan bij Fusion Plaza aan haar of zijn trekken komen. De locatie is even mooi als goed bereikbaar, pal naast de A28 en met meer dan voldoende parkeergelegenheid.

De vanaf-prijs voor all-in-eten bij Fusion Plaza bedraagt 26 euro per persoon voor volwassenen. Daarvoor kan men voor 2,5 uur onbeperkt eten en drinken. Voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar betaalt men 1,80 euro per levensjaar. Op de website www.fushionplaza.nl staan alle prijzen en bijzonderheden. Of bel met (0529) 42 65 66.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 13 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden