Douwe Geluk komt naar Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - Bekend Tai Chi docent Douwe Geluk komt op 28 april 2018 naar Zwolle. Hij zal op de Wereld Tai Chi dag een prachtige demonstratie geven van het Chinese Tai Chi Chuan. Deze demonstratie start om 14:00 en is voor iedereen gratis te bekijken.

Douwe is een ervaren beoefenaar van de Chinese interne krijgskunsten en heeft meerdere stijlen in zijn curriculum. Zo beoefend hij de Yang, Wu, Chen, Shaolin en het bijzondere Wudang Tai Chi Chuan. Deze laatste gaat Douwe Geluk demonstreren op het grote Wereld Tai Chi dag evenement in Park de Weezenlanden in Zwolle.

Het is de eerste keer dat Douwe Geluk naar Zwolle komt om een spetterende demonstratie te verzorgen. Iedereen is gratis welkom om zijn demonstratie te bekijken waarna er de mogelijkheid tot Meet & Greet is en u kunt op de foto met Douwe Geluk.

De deminstratie zal gegeven worden door Tai Chi Apeldoorn in de vorm van Douwe Geluk. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 28 april 2018 om 14:00 in de middag. Het hele Wereld Tai Chi dag evenement is gratis van 10:00 tot 16:00 te bezoeken. Wilt u meer informatie over Douwe Geluk bel dan met: 06-51820257