Rebalancing in het Park

vrijdag 20 april 2018 0:00

Kom tussen 10.00 en 16.00 uur naar onze tent in 'Park de Wezenlanden’ en ontmoet verschillende rebalancers uit de regio Zwolle.

Maak kennis in de korte workshop om 11.30 uur “Aanraken met Aandacht” of laat je raken in een proefsessie; we hebben ook onze massagetafels meegenomen.

Rebalancing is een combinatie van massage, meditatie en zelfonderzoek en helpt je om beter te voelen wat er in je leeft. Het laat je ervaren dat je meer bent dan een denkend hoofd en brengt je weer in contact met wie je werkelijk bent. Hierdoor verruimt je bewustzijn en ontstaat meer vrijheid, plezier en levendigheid. Je krijgt meer inzicht in je kwaliteiten en wat jou kracht en inspiratie geeft.

Rebalancing gebruikt verschillende technieken. Met aandacht wordt er contact gemaakt met alles wat er te voelen valt, zonder oordeel, nieuwsgierig en zonder verwachtingen. Zo aangeraakt worden is een verademing en werkt helend en ontspannend. Hierdoor leer je geleidelijk beter naar je lichaam en gevoel te luisteren. Spanning & ontspanning te herkennen en niet weg te gaan bij pijn of ongemak.

Kom mee op deze ontdekkingstocht naar jezelf!

Ervaar o.a.:

-kort zelfonderzoek met een rebalancer; breng je aandacht naar binnen en ervaar je verrassende binnenwereld

-een half uur sessie op een massagetafel.

-workshop 11.30u “Aanraken met Aandacht”: met eenvoudige oefeningen meer contact maken met je lichaam.

Laat je raken!

Kijk voor meer info op www.rebalancing-nederland.nl
mail@saskiavannoort.nl