Afbeelding

Inlegzolen van ProLanda: Rechtop lopen met een stralende lach

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Als ik jou inlegzolen van Jurtin Medical System aanmeet, merk je het verschil al direct zodra je gaat lopen.” Aan het woord is medisch pedicure Jolanda Timmerman van ProLanda. Ze begon een paar jaar geleden als eerste in Nederland met deze Oostenrijkse inlegzolen en over de resultaten raakt ze niet uitgepraat.

Goede inlegzolen laten je rechtop lopen. Ons lichaam heeft, naarmate we ouder worden, de neiging over te hellen en veel fysieke ongemakken en aandoeningen zijn gerelateerd aan een verkeerde stand van de voeten. Hielspoor, een ontstoken achillespees, pijn in de heup, rug- en nekklachten, maar ook hoofdpijn, het zijn zomaar wat voorbeelden.

Met een goede inlegzool van Jurtin Medical System kan je veel problemen verhelpen, dan wel sterk verminderen. Het bijzondere aan de inlegzolen van Jurtin Medical System, zoals Jolanda ze aanmeet, is dat er wordt gemeten in een onbelaste stand. Op die manier kan je de voet in zijn gewenste, oorspronkelijke, stand meten. De inlegzolen zijn te combineren met elementen voor een correctie op bijvoorbeeld de kniestand. Doordat de kwaliteitszolen niet meer van vorm veranderen blijf je rechtop lopen. Een weldaad voor iedereen en het werkt zeker ook preventief ter voorkoming van klachten. Jolanda: “Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik mensen echt kan helpen en heel veel blije gezichten zie.”

De Medische Pedicure Praktijk ProLanda is gevestigd aan de Begoniastraat 2 in Hattem. Meer informatie is te vinden op de website prolanda.nl. Iedereen is welkom om vrijblijvend een keer kennis te maken met ProLanda. Jolanda is telefonisch bereikbaar op 06 – 570 600 59.