SPAR city Zwolle heropent met nieuwe ondernemer

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

SPAR city Zwolle aan de Oude Vismarkt 46 wisselt van ondernemer. Op 29 april neemt Martijn ten Berge het stokje over van Peter Mulder. Martijn is geen onbekende binnen SPAR, ook SPAR city Zutphen wordt met succes door hem gerund.

De winkel ondergaat op 7 mei een metamorfose om nog beter in te spelen op de hedendaagse consument en opent op 8 mei de deuren weer. Het aanbod in deze SPAR city wordt flink uitgebreid en de openingstijden aangepast. De winkel is van maandag tot en met zaterdag open van 07.30 tot 22.00 uur en op zondag van 14.00 tot18.00 uur.


Zoals iedere SPAR city, biedt ook deze vestiging, naast een uitgebreid assortiment reguliere boodschappen, veel producten voor directe consumptie zoals belegde broodjes, wraps, smoothies of gewoon koffie met wat lekkers erbij. SPAR city heeft diverse deals voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd. Kortom, alles voor de dagelijkse boodschap is bij SPAR city Zwolle voorhanden.

Martijn ten Berge (27) is tijdens zijn studie bedrijfskunde in diverse functies bij andere retail-organisaties werkzaam geweest en, na een uitstap naar de financiële dienstverlening, bij SPAR terechtgekomen. In juli 2016 heeft hij SPAR city in Zutphen geopend. Over de overname van SPAR city Zwolle is hij erg enthousiast. “We gaan van deze winkel een nog groter succes maken dan het al is. We gaan iedere dag minimaal een uur langer open, diverse services toevoegen zoals PostNL en het assortiment en de beschikbaarheid aanpassen op de vele passanten, werkenden en bewoners in deze mooie stad.”

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 17 uur geleden